Bra intimprodukter juni 20, 2019

Bra intimprodukter

author No comments

Det finns många gyllene regler som man bör anpassa sig efter men struntar i, men det finns en som man absolut inte bör glömma bort och det är regeln om att ta hand om sitt underliv. Ett mycket vanligt misstag är att man tvättar med alldeles för starka produkter. Man använder sig av vanlig tvål, tvättar för hårt och ofta och förstör den naturliga balans som kroppen har. Tvålen känns som det enklaste och snabbaste alternativet, men vanlig tvål kan skapa irritation och problem som blir jobbiga i längden. För att du ska kunna ha ett mer välmående underliv och därmed också må bättre har vi tagit fram några av de bästa produkterna för intimvård.

Rengöring

Att hålla sig ren och fräsch är grunden för intimhygien men för att lyckas med detta krävs det riktigt bra produkter. Män använder sig av diverse skägg- och skönhetsprodukter från gents, så varför skulle inte vi kvinnor ta hand om oss på samma sätt?

ACO Intimtvål – ACO är en tillverkare av mängder med skönhetsprodukter och har en intimtvål som är mycket uppskattad. Tvålen löddrar behagligt och hjälper kroppen att bevara den naturliga balansen. Starka tvålar kan snabbt torka ut, men med ACO så slipper man detta och kan känna sig ren och fräsch hela dagen.

Irritation och problem

Alla intimprodukter är inte relaterade till rakning, naturligtvis. I många fall är man i behov av intimprodukter för att man har fått en irritation eller klåda.

Lactal Balans – Lactal Balans är en mjukgörande och behaglig gelé som man kan använda sig av vid problem med flytningar eller vid irritation. Gelén innehåller mjölksyra och återställer den normala balansen i underlivet igen.

ACO Intimate Care Moisturising Gel – En stjärna från ACO är ACO Intimate Care Moisturising Gel. Du smörjer troligtvis in dina händer och fötter, så varför skulle du strunta i att smörja in ditt underliv? Denna produkt är en riktigt boost av fukt som hjälper torra och irriterade slemhinnor att må bra igen.

Rakning

Sommaren börjar närma sig med stormsteg och det är då de flestas rakhyvlar kommer fram. Idag är det dock vanligt att raka sitt underliv på en daglig basis, men rakning kan snabbt orsaka irritation, inflammerade hårsäckar och mycket mer därtill.

Gents – Gents är egentligen inte en separat produkt för sig utan är ett märke. Gents fokuserar, som namnet beskriver, på herrar, men många av produkterna fungerar utmärkt även för annan typ av rakning än skägg. Hemsidan erbjuder mängder med bra geléer, mousse och rakhyvlar för både ansikte och intima delar. Fördelen med att använda sig av rakhyvlar som är framtagna för män är att de ofta har fler blad än de som finns för kvinnor. Detta säkerställa en mer slätrakad yta och skadar inte hud och hårsäckar på samma sätt.

agency-x