Hur färgar man sitt intimhår? april 9, 2019

Hur färgar man sitt intimhår?

author No comments

Det finns en del att tänka på om man vill färga håret på de intima delarna. För det första bör man fungera på om man vill färga till en färg nära sin egen eller om man vill göra större förändringar. Om man vill blondera ett svart hår kan det till exempel vara bra att besöka en salong. Det kan lätt bli fel om man ger sig på det själv och om man använder sig av väteperoxid kan det orsaka allvarliga skador på de intima delarna.

Det är viktigt att man ser till att handskar används när man färgar håret. Man bör också se till att skydda omgivningen och sina kläder. Det bästa är om man kan sitta på toalettstolen eller i ett badkar eller liknande så att man lätt kan ta bort eventuella fläckar. Det är också bra att ha en oöm och fuktig handduk redo. Då kan man ta bort fläckar eller färg som hamnar på fel ställe. Om man bara vill färga delar av håret kan det vara effektivt att stryka på lite vaselin på de delar som inte ska färgas.

Eftersom att huden i de intima delarna är mycket känslig måste man se till att det är rätt färg som används, och att man verkligen tål den. Det är bra att testa färgen i armvecket eller liknande några dagar innan man ska färga för att se om man verkligen tål färgen.

Om man vill att färgen man använt ska hålla länge bör man vara noga med vilka produkter man använder efter färgningen. Vid de intima delarna bör man vara försiktig med vilka produkter man använder men det är också viktigt att skydda de färgade håren. Eftersom att de allra flesta färger har väteperoxid i sig förändrar de hårets pigment. Färgbevarande inpackningar eller liknande kan alltså vara bra att använda då och då.

agency-x