Snälla produkter till kroppen juli 20, 2019

Snälla produkter till kroppen

author No comments

Intimtvålar, deodoranter, wipes och lotion. Det finns en hel uppsjö av olika intimprodukter som alla ska vara rätt för underlivet. Men hur många produkter är egentligen bra att använda i de nedre regionerna? Många menar att endast varmt vatten ska användas där medan andra vill ha badrumsskåpet fyllt av intimprodukter. Vatten fungerar absolut men vissa kroppar kan kräva lite mer omvårdnad. Det viktigaste är att produkterna har rätt ph-värde för att behålla balansen i underlivet. Produkterna bör också vara ekologiska, parfymfria och med ett snällt innehåll för att inte ställa till med oreda där nere.

Intimtvål

Vad du än gör, använd inte din parfymerade duschcreme till underlivet! Det är ett känsligt område och parfym kan ställa till med skada, orsaka dålig lukt och i värsta fall svamp. Köp en mild parfymfri intimtvål istället. Klassikern är lactacyd som finns att köpa billigt både på apoteket och i välsorterade mataffärer.

Vill man slippa leta efter den i fysiska butiker går den såklart att beställa online. Det är lika enkelt som att beställa mat på nätet. Hos matkassetopplistan listas de bästa färdiga matkassarna som går att köpa online! Det är väldigt smidigt att få sina varor direkt hem till dörren. Man får mer tid över till roliga saker och slipper stå och vara irriterad i mataffärernas långa köer.

Deodorant till underlivet

Intim-deon har varit en omtvistad produkt under de senaste åren. Vissa tycker att gud äntligen hörde bön och sände dem denna efterlängtade produkt, som ska rädda dem från pinsamma svettfläckar. På andra sidan står de som tycker att produkten är onödig och att det bidrar till att främst kvinnor kommer att skämmas ytterligare över sin kropp och underliv. Vem som har rätt eller fel är svårt att säga, förmodligen har båda sidor en vettig poäng.

Produkten finns att köpa på marknaden idag, hos apotek och välsorterade matbutiker bland annat. Ett av de märken som fått mest uppmärksamhet är Deo Docs. Den finns både som wipes och roll-on, för en fräsch upplevelse. Wipesen är perfekta att ha i väskan och fräscha upp sig med lite snabbt under ett toalettbesök om man har en varm och stressig dag.

Intimraklödder

Precis som duschcreme inte hör hemma i underlivet gör inte vanligt raklödder det heller! Starkt parfymerat raklödder kan verkligen rubba ph-balansen och ställa till med stora problem där nere. Idag finns det intim-rakprodukter som är mycket snällare mot underlivet, bevarar ph-balansen och tar hand om den känsliga huden. Rfsu har tagit fram flera produkter för detta ändamål. Bland annat en genomskinlig rakgel för att man enkelt ska se vad man gör och inte slinta med hyveln. De har också flera after shave-produkter, som även dessa är helt parfymfria såklart. Produkterna finns i de flesta butiker som säljer hudvård, samt alla apotek.

agency-x