Att frisera sina undre regioner januari 2, 2019

Att frisera sina undre regioner

author No comments

“The Only Bush I Trust is my Own” – så lyder boken av Periel Aschenbrand som skrev den i samband med att den amerikanske presidenten George W Bush tillträde. Du som kan engelska förstår tvetydigheten, då ordet “bush” både symboliserar presidenten och “busken” som män och kvinnor har mellan benen. Denna buske som den större delen av mänskligheten har lämnats som Gud skapade den, har de senare decennierna numera blivit lika friserad som våra huvuden. Vi klipper den, vi trimmar den och vi snyggar till den med hårfärgning, precis som vi förser våra ansikten med billigt smink och våra frisyrer och kroppar med olika väldoftande produkter.

Från skog till kalfjäll

Förr i tiden skulle det inte ens förekomma att ens partner gjorde den minsta antydan om man glömt att ansa sig vid underlivet. Skippar man en vaxning idag, kan man lika gärna bli dumpad på stört och bli kallad för Djungel-George. Därmed har friseringen av de undre regionerna blivit lika uppmärksammad som vilken skönhetsvård som helst och i flera länder finns det till och med frisersalonger där “muffen” kan få sig en omgång med saxen, samt lite färg för att tilltala partnern mer. För vem vill leta efter saker i snårskogen mer än nödvändigt..?

Olika metoder tillämpas för att göra intimhåret mer attraktivt. Det kan handla om att raka in ett motiv, en bokstav eller göra brasiliansk vaxning så att allt försvinner och du blir lika kal som en nakenhund. Ja, idag kan du till och med välja mellan olika frisyrer.

  • En liten “landningsbana”
  • Ett sött litet “V”
  • Ett hjärta
  • “Sicilianaren” när hårbeklädnaden får sin naturliga form à la 20-talets sexfilmer
  • Första bokstaven i din pojkväns/flickväns namn
  • En pil som visar vägen

För att låta den mjuka huden bibehållas längre, finns även laser som tar bort håren permanent men det är viktigt att vara oerhört försiktig så att de genitala delarna inte bränns.

Hygientrimmern

För att ansa dig eller låta din partner göra det som ett litet förspel, kan du använda dig av hygientrimmern. Det är en ny rakapparat med extra skonsamma delar som rakar ditt intimhår utan att du drabbas av skavsår och röda prickar. Tack vare det lilla rakhuvudet, är det också lätt att skapa små frisyrer på egen hand.

Tatuering på venusberget

Om du vill göra dig lite extra konstnärlig söderut, så finns det många vackra motiv att tatuera in såsom spetsmotiv, en röd ros eller en liten fjäder. Var dock extra försiktig att göra en tatuering så nära dina känsliga regioner – gör först ett allergitest med tatueringsfärgen så att du slipper klåda och smärtande orosmoment.

Var i övrigt extra varsam med färgprodukter och tatueringsbläck vid underlivet, då det lätt kan ge allergier och utslag om man är känslig. Även hårfärg för att täcka de eventuella gråa könshåren när man bli äldre, är tveksamma. Raka hellre bort alltihop än att hela tiden färga det.

agency-x