Bra intima presenter februari 10, 2020

Bra intima presenter

author No comments

När man vill köpa något till sin partner, maka eller make, till exempel en födelsedagspresent eller en gåva inför alla hjärtans dag, kan en present av ett intimare slag

passa bra. Presenten blir exklusiv på så sätt att en liknande present hade inte till exempel en förälder eller vän köpt. Det passar dessutom bra om man vill förbättra sitt sexliv och sätta mer fokus på närhet i sin relation.

Presenter till henne

En klassisk present av intimt slag är underkläder av ett mer sensuellt snitt. Underkläderna innehåller ofta mycket spets och många band av olika slag. De har oftast inte som främsta uppgift att dölja känsliga delar av kroppen utan snarare framhäva dem. Sådana underkläder kan vara något svåra att köpa. Man vill gärna vara säker på att de ska passa både i utseende och storlek. Det enklaste sättet är att i förväg ta reda på vilken storlek som vanligtvis används och utgå från den. I värsta fall får man hoppas på att butiken kan genomföra ett byte.

Att dofta gott är för de flesta nästan en förutsättning för att man ska kunna ha ett fungerande samliv. Olika sorters parfymer kan hjälpa till med det, och ge bäraren ett ytterligare karaktärsdrag i form av den goda doften, som till exempel kan komma från Ralph Lauren. Många förknippar Ralph Lauren parfym med produkter främst för män, men i kollektionen finns även vissa parfymer framtagna för kvinnor.

Presenter till honom

Många tänker på olika hudkrämer och andra medel för att smörja in sig med som något typiskt kvinnligt. Män har ju dock även de hud som behöver tas hand om. Även till en man passar därför en fin kräm eller olja, kanske speciellt avsedd till de nedre regionerna, bra som present. Han blir mjuk och len och förbättrar sitt självförtroende genom att ta hand om sig själv ordentligt.

Många män lägger ingen större vikt vid den hårväxt som försiggår i det intimare området. Håret kan dock komma till besvär. Det kan vara stickigt och strävt och hamna på alla möjliga ställen, till exempel i duschbrunnen eller till och med i någons mun. Att ge en man ett kit avsett för intimrakning kan vara en mycket god ide. Mottagaren av presenten får känna sig fräsch och extra vacker, och upptäcker kanske nya sidor av sig själv.

Den som vill förbättra sitt gemensamma sexliv med hjälp av en present har en mängd olika produkter att välja mellan. Det kan röra sig om rena sexleksaker, som kan användas både i partners frånvaro men även tillsammans. Det kan dock lika väl röra sig om till exempel exklusiva glidmedel eller massageoljor. Det finns många olika produkter för olika behov, som alla syftar till att ge värme och närhet.

agency-x