Intimtvål maj 28, 2018

Intimtvål

author No comments

Tvål har idag blivit i princip en oumbärlig produkt för den moderna människans vardagsliv och så är också fallet många gånger med intimtvål. Tvål av vanlig sort finns ofta både på jobbet, i butiken, på gymmet och hemma men intimtvål finns vanligen bara i hemmet.

En bra tvål gör rent utan att torka ut och den kan användas både i badkaret, duschen eller vid ett vanligt handfat. Men behöver man egentligen vara noga med vilken tvål man väljer till sina intima kroppsdelar?

Många tvålar kan användas både som flytande och i fast form och om man väljer en intimtvål med bra ingredienser kommer den inte att torka ut huden eller skada den omgivande miljön. Ofta lämnar intimtvålar också underlivets naturliga barriär och balans helt oskadad. Det är ofta bra att använda använda en mild tvål eftersom att den tar bort mindre av hudens naturliga fett. En tvål är kemiskt sett något som kallas en tensid och de har gemensamt att de löser olika sorters fett, oavsett hur milda de är.

Om man inte finner någon tvål man gillar kan man lätt göra sin egen tvål med hjälp av något av de recept som finns på nätet.

agency-x