Krämer av olika slag juni 14, 2018

Krämer av olika slag

author No comments

När det gäller intimprodukter finns det flera olika krämer man kan använda sig av. De kan avhjälpa olika former av åkommor och problem. Det finns till exempel intimkrämer som mjukgör och lindrar vid uttorkat underliv och dessutom kan krämen också lindra klåda som orsakas av det torra området. Krämen kan också lindra sveda vid skav eller liknande som lätt kan uppkomma om man bär tajta underkläder eller byxor som sitter nära kroppen.

Om man har svårt att tvätta sig eller upplever att man blir torr av att tvätta sig för mycket finns det också särskilt tvättkräm avsedd för intimhygien. Denna kan användas tillsammans med vatten eller helt på egen hand. Tvättkrämen behöver inte sköljas bort om man inte vill utan den kan sitta kvar eftersom att den gör nytta som mjukgörare.

Många krämer kan också användas som glidmedel, eller för att underlätta efter till exempel en förlossning eller liknande. De har ofta lite smärtstillandeverkan och dessutom gör de att samlag underlättas.

Om man känner att det kliar i underlivet finns det också krämer mot svamp som är en mycket vanlig åkomma, särskilt hos kvinnor. Om man känner sig lite osäker kan det vara bra att fråga en gynekolog eller personalen på apoteket så att man får rätt kräm.

Det vanligaste när det gäller intimkrämer är att de är oparfymerade eftersom att parfym lätt kan irritera den känsliga huden i underlivet. Det finns dock vissa varianter som har svag doft av parfym om man hellre föredrar det.

agency-x